Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Bijeenkomst op 8 december, in Paterswolde (Drenthe/Groningen)

Maandagavond 8 december zal Fronteers te gast zijn bij Concept7 in Paterswolde, een dorp dat op de provinciegrens van Drenthe en Groningen ligt. Vanaf half 7 staan de deuren open voor een programma met drie sprekers.

Het pand van Concept7 is goed met de auto te bereiken, er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de buurt. Lastiger is om met het openbaar vervoer te komen, de laatste bus gaat rond elf uur terug naar Groningen CS. Er zijn diverse mensen die aangegeven hebben mee te willen rijden vanuit de randstad naar het Noorden. Mocht je kunnen carpoolen met jouw auto, dan horen we dat graag. We zullen je dan met mensen koppelen die interesse hebben om mee te rijden. Mocht je mee willen rijden, dan kun je dat uiteraard ook doorgeven. Je kunt aangeven dat je een auto hebt, of dat je mee wilt rijden, via het formulier op planningspagina.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 18.30 uur: Inloop.
  • 19.30 uur: Henk Wijnholds (Interaction designer bij Concept7) over Gestaltspsychologie.
  • 20:15 uur: Nikolai Onken (Dojo core committer) over JavaScript libraries en professionalisatie van JavaScript.
  • 21.00 uur: Arjan Westerdiep (Flash programmeur) over nieuwe mogelijkheden met Flash.
  • 21.45 uur: netwerk en borrel.

Zoals gebruikelijk is deze bijeenkomst toegankelijk voor zowel leden als niet-leden, en dien je je even aan te melden, zodat Concept7 weet hoeveel drank ingeslagen moet worden.

Reacties

1 Krijn op 09-12-2008 om 15:25 uur:
En het verslag van deze avond.
Plaats een reactie