Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Laatste 10 reacties op posts in het weblog

1 Stephan Griesel in “Bijeenkomst bij FDND, op 16 mei 2024”:
Attend
2 Roel Van Gils in “Kandidaat bestuur Fronteers: Claudia Reynders”:
Het is supertof om te zien hoe enthousiast je bent over Fronteers, en wat je allemaal gedaan hebt voor de commissie België. Je legt duidelijk de nadruk op diversiteit, toegankelijkheid, transparantie van het bestuur en bovenal, het weer actief maken van Fronteers na de pandemie. Dat is precies wat Fronteers nodig heeft, volgen mij. Met jouw achtergrond, ervaring en passie geloof ik dat je een uitstekende kandidaat bent. Ik steun je kandidatuur voor de volle 100%!
3 Jewwy Qadri in “Meld je aan voor de ALV 2023”:
Ik wil er ook graag bij zijn, IRL of online.
4 Johan in “Vrijwilligers gezocht!”:
Ik wil wel graag deelnemen als vrijwilliger. Ik leer op mijn eigen manier HTML en CSS. En later hopelijk ook JavaScript. Dus op die terreinen kun je niet zoveel van mij verwachten. Maar bijvoorbeeld in de marketing en de communicatiecommissie kan ik wel iets bijdragen. Stuur mij maar een berichtje.
5 Martin in “Fronteers Conference is cancelled”:
Who isTito? ;)
6 Anke in “Fronteers Conference is cancelled”:
Very sad. :(
7 Melle Wynia in “Cybersecurity: 4 tips voor developers”:
Dank je! Beter laat dan nooit. CSRF-token is optioneel. Vanuit de back-end kun je deze 'setten' als extra security feature en dan zal de front-end deze automatisch toevoegen aan requests die vanaf dezelfde domein komen, maar je kunt dit ook achterwege laten.

Dan de tweede vraag: een nieuwe CSRF per sessie (of request) is niet per se vereist. Je kunt er natuurlijk wel voor kiezen om de CSRF te vernieuwen bij bijv. inloggen, maar dat is niet hoe het van origine bedoeld is.
8 Mark in “Fronteers Conference is terug!”:
“Slechts” € 500 exclusief BTW? Duurste editie ooit 🙁
9 Krijn in “ALV 2016: Motie: Andere aanpak organisatie congres”:
Wat een topidee was dit toen hè!
10 RvRw in “Herfstblaadjes zien”:
Ah Job, hoe een kind je zo mooi bewust maakt. En zo je beschrijft deze wijze van ervaren en vertalen. En dat ik daarbij weet wat jij en ik in sneltreinvaart soms doormaken. Als een split second. Het doet mij dan weer denken aan de AI uit een film. De calculerende regels over overleving. Iets waar jij en ik ons in een dergelijke situatie zeer matig bewust van kunnen zijn. De getrainde regels ons leiden tot handelen. Maar de juiste?
Maar ook ik herken wat je schrijft in mijn werk. Als engineering volg ik regels en pragmatisch uitgangspunten. Maar al te vaak vallen situaties in de werkelijkheid hier buiten. Als 'onwetenden' een vraag adresseren buiten deze logica. Hoe geniet ik van die blaadjes.
Bedankt Job dat je mij hierin meenam en ik, met blote voeten, op de bank op de vloer op de fundatie op de klei dit heb gelezen.
En maar goed dat er voeg toe op die knop staat.