Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Er zijn in totaal 12 posts geschreven in 2022. Je vindt ze hieronder.

Zure developers & uitnodigende communicatie

Iedereen kent ze wel. De zuurpruimen, de klagers. Niets is ooit goed genoeg, en het probleem ligt altijd bij de incompetentie van anderen. Misschien komt er wel meteen een naam en gezicht bij je in beeld. Ik geef toe, ik ben zelf ook niet vies van een beetje gezanik en gezeur.

Ik ben een div

Stond er wekenlang als werktitel in de planning. Klinkt niet echt veelbelovend. Ronduit saai eigenlijk.

Valkuilen van toegankelijke componenten

Al zijn je bouwblokken (componenten) nog zo mooi, je kan er nog steeds verkeerd mee bouwen!

Persoonlijke ontwikkeling

Als front end developer bevindt je je in de luxe positie om in het midden te zitten van meerdere disciplines, zoals back end development, UX, design en project management. Doordat je daar in het midden zit heb je ook de mogelijkheid om je te bewegen of te verschuiven in één van die richtingen. Nu zal je daar natuurlijk niet altijd bewust mee bezig zijn, maar soms gebeurt dat van nature, zoals in mijn geval.

Nieuw bestuurslid: Wim van Iersel

Op de afgelopen ALV is Wim van Iersel toegedreden tot het bestuur. Hij stelt zich graag aan jullie voor!

Fronteers Boekenclub 3 - Design For The Real World

Op dinsdag 25 oktober bespraken we bij de derde Fronteers Boekenclub het boek "Design for the Real World" van Victor Papanek.

Schrijf mee aan de Fronteers Adventskalender 2022!

In december keert de Fronteers Adventskalender terug. 24 blogs van 24 schrijvers over alles dat met front-end (en Fronteers) te maken heeft. En de schrijvers mogen een donatie van 75 euro uit de verenigingskas doen aan een goed doel naar keuze.

Meld je aan voor de ALV 2022!

Op vrijdagavond 4 november vanaf 19:30 houden we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV)! Alle leden zijn hiervoor van harte uitgenodigd, en we hopen nieuwe bestuursleden te verwelkomen!

Fronteers Conference op 9 september 2022

  • Sander Vink
  • 30 augustus 2022

Nog anderhalve week te gaan totdat Fronteers Conference 2022 van start gaat op vrijdag 9 september, en er zijn nog kaarten verkrijgbaar! Locatie: Pathé Leidsche Rijn in Utrecht.

Fronteers Boekenclub 2 - How Design Makes The World

Op dinsdag 7 juni bespraken we bij de Fronteers Boekenclub het boek "How Design Makes The World" van Scott Berkun.

Fronteers is op zoek naar nieuwe bestuursleden!

Wil jij graag Fronteers naar een hoger niveau tillen, ben je initiatiefrijk en hou je er van anderen te enthousiasmeren? Dan zijn we op zoek naar jou voor het bestuur van de vereniging!

Nieuw: de Fronteers boekenclub

Afgelopen dinsdag was de eerste editie van de Fronteers boekenclub. Om de -zeg- 3 maanden bespreken we een boek, enigszins relevant voor ons vakgebied en kiezen we een nieuw boek uit voor de volgende keer. Lees je mee de volgende keer?