Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Enquête verkoopbaarheid webrichtlijnen

Interessant om de discussies over de Webrichtlijnen hier te lezen! Ze sluiten goed aan op mijn onderzoek naar het verkoopbaar maken van de Webrichtlijnen.

Ik zou graag van deze gelegenheid gebruik willen maken om jullie, de Fronteers community, om hulp te vragen voor mijn afstudeeronderzoek bij Tam Tam. Ik ben namelijk op zoek naar mensen die mijn enquête voor bureaus willen invullen (5 - 10 minuten, kan anoniem). Het zou super zijn als jullie mijn enquête zelf willen invullen, en deze ook willen doorsturen aan designers, andere developers, projectleiders, communicatie-adviseurs, account managers, en alle anderen die iets met websites te maken hebben binnen de organisatie waar je werkt.

De enquête is te vinden op: http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=DylJ4H6ypDvOYdLWVki9_2bg_3d_3d.

Wie mijn onderzoek wil volgen kan de blog van Ferry in de gaten houden. En misschien kom ik in de toekomst nog wel vaker bij jullie terug met een vraag.

Alvast hartelijk dank!
Michèlle Thonen

Reacties

1 Tom op 31-03-2009 om 21:27 uur:
Interessant onderzoek, Michèlle! Is de enquête alleen bedoeld voor medewerkers van internetbureaus of zijn freelancers ook welkom om hem in te vullen?
2 Michèlle Thonen op 31-03-2009 om 22:43 uur:
Hoi Tom, freelancers zijn ook welkom!
3 Michèlle Thonen op 01-04-2009 om 10:38 uur:
Wow, al 14 reacties! Dank daarvoor!

Ik zie dat ik één van de vragen wat ongelukkig heb gesteld (noem zoveel mogelijk onderwerpen die in de Webrichtlijnen worden behandeld). Dat kun je natuurlijk niet in 5 tot 10 minuten doen. Mijn excuses daarvoor. Ik heb de vraag anders geformuleerd. Ik hoef niet alle onderwerpen op een rijtje te krijgen, ik ben juist benieuwd welke er voor verschillende mensen uitspringen.
4 Mark de Koning op 03-04-2009 om 15:19 uur:
Hoi,

LECTRIC biedt een tweedaagse training Webrichtlijnen: http://internetopleidingen.lectric.nl/internet-overheid/webrichtlijnen-voor-overheden.aspx?page=3

Ben jij of een collega in staat om een dergelijke training te verzorgen?? Wij zijn op zoek, we krijgen namelijk steeds meer opleidingsvragen mbt de webrichtlijnen.

Op www.lectricgroep.nl meer info over LECTRIC/de LECTRIC Groep.

Heb je een reactie, mijn mail adres is: m.dekoning@lectric.nl

Groet, Mark de Koning


LECTRIC is een commerciële instelling en we proberen uiteindelijk ook wat geld te verdienen met onze trainingen. Dit betekent dat onze freelance docenten netwerk ook gewoon rekeningen stuurt. Denk voor een training Webrichtlijnen aan een dagdeel vergoeding van 300 tot € 350. Een trainingsdag bestaat uit twee dagdelen en daarnaast kunnen we afspraken maken over de voorbereiding.

Ik hoop dat ik je niet overval met deze ‘concrete’ vraag. Mocht je positief zijn dan plan ik graag een afspraak voor een verdere afstemming (kennismaking, vergoeding, et cetera).

Tot snel!

Groet, Mark
5 Jules op 03-07-2009 om 09:28 uur:
En dan hier nog een advertentie:

Michelle heeft een 10 gehaald voor haar afstudeeronderzoek. Ja, je leest het goed... een TIEN!!!

Een samenvatting van haar onderzoek is te lezen op:
de website van Ferry den Dopper
Plaats een reactie