Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Fronteers 2009 update: Douglas Crockford en Molly Holzschlag

  • Peter-Paul Koch
  • 29 juni 2009

Zoals eerder is bekend gemaakt, zal op 5 en 6 november aanstaande te Amsterdam het Fronteers 2009 plaatsvinden. Vandaag kunnen we twee nieuwe sprekers aankondigen. Tevens hebben we de early bird periode, die oorspronkelijk aanstaande vrijdag zou aflopen, met een week verlengd, zodat je nog tijd hebt je baas te wijzen op het feit dat deze nieuwe toevoegingen aan de sprekerslijst je bijna dwingen naar Fronteers 2009 te komen.

In november zullen naar Amsterdam komen Douglas Crockford, uitvinder van JSON en een van de belangrijkste JavaScript-theoretici, en Molly Holzschlag, de koningin van de webontwikkeling, actief sinds 1994, schrijfster van vele boeken, die tegenwoordig voor Opera werkt.

Als we hier Steve Souders, Nate Koechley, John Resig en Nicole Sullivan aan toevoegen, is de helft van het programma van Fronteers 2009 ingevuld; de overige zes sprekers zullen later bekend gemaakt worden.

Op dit moment bedraagt de kaartprijs nog € 250 voor beide dagen (€ 175 voor 1 dag), maar als de early bird korting op vrijdag 10 juli verloopt, zullen deze prijzen stijgen tot respectievelijk € 350 en € 250. Het is dus zaak snel je slag te slaan.

Voor Fronteers-leden gelden extra kortingen. Je hebt inmiddels een mailtje ontvangen waarin instructies staan hoe je je kaart met Fronteers-korting kunt bestellen. (Mocht je dit mailtje nooit ontvangen hebben, neem even contact met ons op.)

We hopen je op 5 en 6 november te kunnen begroeten.

Reacties

1 Sander Aarts op 30-06-2009 om 20:42 uur:
Nu al een mooie line-up!
Plaats een reactie