Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Fronteers stickers: een eerste stap richting marketing

Kilian berichtte ons eergisteren via IRC en Twitter dat de door hem bestelde Fronteers stickers geleverd waren.

Een zestal stapeltjes Fronteers stickers met elastiekjes eromheen zijn gearriveerd.

Niet iedereen zal een bestemming weten voor deze stickers, maar we gaan ze toch uitdelen tijdens de bijeenkomst op 10 maart, die overigens een hoog JavaScript-gehalte heeft. Zorg dus dat je erbij bent en bemachtig als eerste in Nederland een heuse Fronteers sticker! :) We hopen dat deze stickers op een informele manier meehelpen aan onze naamsbekendheid, ook al is het maar een beetje. Plak ze dus op goed zichtbare plaatsen!

De stickertjes worden door de Commissie Marketing gezien als een eerste, kleine stap. Wellicht dat we tijdens Fronteers 2009 een stuk meer materiaal hebben. Te denken valt aan Fronteers t-shirts met body { display: 6-pack; }, petjes met overflow: hidden; en G-strings met display: run-in. Zie jij jezelf er al mee rondlopen? Of ben jij meer van de koffiemokken met color: #decaff; erop?

Wil je zelf trouwens iets betekenen qua naamsbekendheid van de vereniging? Plaats dan een Fronteers badge op je site, of ga los met het logo (.ai, 1.2MB).

Update: Jeffrey Zeldman over Fronteers, "This is awesome"

Onderstaande kregen we op 15 maart door van Ruben Bos:

Ruben Bos

Momenteel ben ik samen met de halve internetwereld in Austin (Texas, USA) voor het jaarlijkse SXSW Interactive festival. Uiteraard is ook Jeffrey Zeldman, stiekem toch wel één van de grondleggers van ons prille beroep, aanwezig. Robert, oprichter van Mangrove, aarzelde dan ook geen moment om zo'n gewilde Fronteers sticker in zijn handen te drukken. Zeldman: "This is awesome". Kijk, nu weten we echt zeker dat we goed bezig zijn.

Jeffrey Zeldman met een Fronteers sticker in zijn hand.

Reacties

1 Sander Aarts op 26-02-2009 om 15:15 uur:
Waar/wanneer kan ik zo'n T-shirt (toch niet wit hè) bestellen ;-)

Je bent trouwens nog wel de bretels met overflow: scroll; en de bikini-topjes met overflow: visible; vergeten. Ah, ik dwaal af :P
2 Stephan Bakker op 28-02-2009 om 15:36 uur:
Te gek die stickers!

Steun de Noren: .IE6{display:none}
3 Krijn op 16-03-2009 om 11:19 uur:
Ruben Bos heeft ons gisteren een updateje gestuurd; Zeldman heeft nu ook een sticker :)
4 Mathias op 18-03-2009 om 13:04 uur:
This is awesome!
Plaats een reactie